Inkoop & export

Bekijk hier onze actuele voorraad aan bedrijfswagens

Wat kunnen wij bij K2 Trading voor u betekenen

Inkoop van bedrijfswagens

K2 Trading is nationaal en internationaal actief met de inkoop van bedrijfswagens

K2 Trading is al jarenlang actief zowel nationaal als internationaal met de aankoop, verkoop, import en export van nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s en vrachtwagens.

K2 Trading biedt:

 • Een ruime voorraad van bedrijfswagens
 • Een eerlijke prijs
 • De verkoop van uw bedrijfswagen

Ruime voorraad

Onze ruime voorraad bedrijfswagens danken wij aan ons aantrekkelijke inkoopbeleid.Wij zijn trots op onze voorraad bedrijfswagens en staan altijd garant voor eerlijke, betrouwbare en professionele onderhandelingen.

Eerlijke prijs

Wij bieden een uitstekende prijs voor gebruikte voertuigen en zijn, door de transactiesnelheid binnen ons bedrijf, voortdurend op zoek in binnen- en buitenland naar bedrijfswagens als bestelbussen, trucks, kleinere vrachtwagens en personenauto’s van elk merk en in elke prijsklasse.

Verkoop van uw bedrijfswagen

Wanneer u zelf uw bedrijfswagen verkoopt, kost u dit u vaak veel tijd en energie.
Laat de verkoop van uw bedrijfswagens met een gerust hart aan K2 Trading over.
Bij de inkoop van bedrijfswagens is het geen probleem als uw bedrijfsauto beschadigd is, niet APK gekeurd of een hoge kilometerstand heeft.

Inkoop van uw bedrijfswagen

Voor u als ondernemer kan het voordelig zijn als K2 Trading uw bedrijfswagen overneemt. Wij regelen dan de verkoop en bieden u:

 • Een marktconforme prijs en snelle transactie
 • Directe betaling na inkoop van uw bedrijfsauto
 • Betrouwbare en vakkundige service
 • Bedrijfswagen ophaal service
 • Uw bedrijfsreclame naar wens verwijderd van uw bedrijfsauto
 • Vervoer naar huis of openbaar vervoer
 • Een snelle en directe afhandeling van de inkoop van uw bedrijfsauto
 • Ter plekke afgifte van uw RDW verklaring

Import en export hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn daar is K2Trading voor

Wat kunnen wij bij K2 Trading voor u betekenen

Export van bedrijfswagens

K2 Trading is gespecialiseerd in de verkoop en de export van bedrijfswagens zoals trucks, bestelbussen, kleine vrachtauto’s en personenauto’s.

K2 Trading is niet alleen uw vertrouwde adres voor de koop of lease van uw bedrijfsauto, uw bestelwagen of vrachtwagen, maar ook voor de export van bedrijfswagens tegen de beste condities en scherpe prijzen en tarieven. Wij zijn uw betrouwbare partner voor de export en/of verscheping van uw bedrijfswagens.

Jaarlijks verzorgen wij voor honderden voertuigen de uitvoer c.q. export, en verzorgen snel en foutloos alle formaliteiten zoals uitvoerdocumenten en kentekens.

Met een ruime voorraad bedrijfsvoertuigen heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een breed assortiment aan export auto’s.

Naast de verkoop van bedrijfswagens onderscheiden wij ons, omdat wij het gehele export traject voor u kunnen regelen. Door onze expertise en ervaring kunnen wij wereldwijd de export of verscheping van uw bedrijfsauto inclusief de afhandeling van de exportpapieren, zorgeloos regelen.
Bovendien, dankzij onze goede contacten met verschillende landen, kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden.

K2 Trading is een innovatief merkonafhankelijk autobedrijf voor de zakelijke markt met de missie te voorzien in de mobiliteitsbehoefte van onze zakelijke doelgroep.. waarbij wij ons motto “veilige, verantwoorde, voordelige en betrouwbare automobiliteit leveren” hoog in het vaandel dragen.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op!